keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Our LoveStory! ♥

Miten minä ja Arttu oikein tapasimme? No olemme jo tunteneet toisemme lapsesta asti.

Ollaan tunnettu jo vuodesta 2000, Asuttiin naapureina ja leikimme paljon samassa kaveri porukassa. Oltiin myös  "yhessä" parisen viikkoa.  Kun täytin 13-14v. muutin  pois perheeni kanssa väliaikasesti toiseen asuntoon, että saimme uuden talomme rakenettua. En enää nähnyt Arttua tai muita kavereitani vaikka muutimme takaisin samaan lähiöön mutta, eri kadulle ja jotenki yhteydenotto vaan jäi. (harmi kun, ei ole yhtään lapsuuskuvia minusta ja Artusta, mutta ihania muistoja on!)
Vuodet vieri itse opiskelin Kiipulassa ja asuin siellä viikot asuntolassa ja viikonloput porukoilla. Minulla kävi  joskus mielessä  "mitä jos" olisin ollut yhteyksissä arttuun ja "mitä jos" me oltaisiin joskus tulevaisuudessa yhdessä.


 28.6.2011

Ihana kesäloma ja niin aurinkoinen lämmin ilma. Kävin moikkaamassa kaveriani Juna-asemalla ja hän sanoi, että hänen yksi kaveri Arttu Lassila tulee moikkaamaan. Olin ihan hämmentynyt ja mietin sekö "Arttu Lassila kenen kanssa joskus lapsena leikin". Ajattelin mielessä, että muistaako Arttu minua ollenkaan ja mitä minä oikein sanon vai pitäisikö äkkiä lähteä pois. Siinä sitten, Arttu saapui ja moikkasi minulle hymyillen, johon minä siinä hämmentyneenä nyökkäsin takaisin. Pienen hiljaisuuden jälkeen Arttu pyysi minua mukaan kavereidensa kanssa viettämään iltaa. Oli kyllä tosi kivaa ja siinä samalla muisteltiin menneitä. Hetken päästä vaihdettiin numeroita ja sovittiin, että pidetään jatkossa yhteyttä. Myöhemmin lähdinkin kotiin ja aamulla  minulle oli tullut Artulta viesti jossa sanottiin mm. "Muistatko vielä minut sillä minä ainakin muistan sinut". Voi sitä riemun ja kiljumisen määrää! Tietenkin suostuin!. Päivemmällä Arttu tuli meille kahville ja siinä juteltiin niitä sun näitä. Kävimme yhdessä kävelyllä ja illemmalla katselimme paljon elokuvia, Kävimme myös ystäviemme pippaloissa ja muutenkin vietimme paljon aikaa yhdessä. Ehdimme olemaan 6kk yhdessä kunnes raskaustesti näytti plussaa ja siitä alkoi meidän yhteinen elämä kohti vanhemuutta. Päivääkään en vaihtaisi pois!

                                                  Tässä meidän kuvia alku ajoilta.
Ja tässä lähempänä nykyhetkeä. 
Yhdessä ollaan kasvettu ja kasvetaan edelleen.
En osaa sanoin kuvailla miten onnellinen olen siitä, että tapasin Artun ja aina ajattelen niin, että olemme löytäneet taas toisemme. <3: Milla

4 kommenttia: