sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Meidän perheen kuulumisia!

Hei taas pitkästä aikaa. 
Ihana kevät on saapunu ja odotan tosi paljon tulevaa kesää!

Mitäpä meidän perheelle kuuluu? 
Maaliskuun 13.päivä täytin huimat 25-vuotta. Lapset menivät mummilaan yökyläileen niin saatiin vapaata. Käytiin miehen kanssa syömässä ja sen jälkeen muutamat hyvät ystävät tulivat meille viettää iltaa. Ihanaa saa miehenkaa vähän parisuhdeaikaa ja muutenki hengähtää niin jaksaa taas lasten kanssa. 


Pariviikkoa synttäreiden jälkeen käytiin Lastentalvikarnevaaleissa! (aina perinteinenkäynti meidän perheellä.) Siellä oli vaikka mitä kivaa lapsille. mm. Kasvomaalausta,ratsastusta.napakelkkaa,koiravaljakkoa yms. Rosa kävi napakelkassa,ratsastamassa ja kasvomaalauksessa. 
Pääsiaisenä meidän kaupungissa oli tivoli ja tietenkin siellä käytiin. Sää ei ollut sillon mikään paras, mutta pääasia, että Rosalla oli hauskaa. Neiti kävi monissa laitteissa ja voitti narunvedossa pehmolelun ja ison tikkarin. Minäkin kävin tytön kanssa yhdessä laitteessa. Harmi, kun en ottanut enempää kuvia. 

Huhtikuun alussa oli niin kaunis ilma, että, lähin lasten kanssa puistoilee ja Roni pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan. Roniki tykkäs nii paljon, että tuli ihan itku lähtiessä.


Meijän pikkumies tuli nytten 8kk! Neuvolassa kaikki hyvin ja painoa miehellä 7930kg ja 75cm!
Ronilla tullu kaksi hammasta. Ei ihmekkään, kun pari yötä valvottanut :D Vielä poika ei konttaa tai edes ryömi, mutta jotenki aina on ihan jossain muualla ku leikkimatolla. Konttaus asentoon on nyt menny, että eiköhän kohta ala lähteä liikkeelle.


Meidän iso neiti 3v7kk!  110cm ja 16kg. Rosasta on tullu niin isotyttö jo! Osaa pukea itse, tehdä aamupalaa ja auttaa mua kauppareissuilla. (vieläku sais sen, että siivois itse oman huoneen eikä aina äiti!).  Uhmaa on kyllä tietenkin ollu, mutta onneksi ei vielä niin pahaa, että lattialle heittäityisi. Rosa rakastaa omaa pikkuveljeään ja on aina hoitamassa ja ottamassa mukaan leikkeihin. Tuli tässä nyt mieleen pari viikoa sitten, kun kävin Rosan kanssa kahdestaan kaupassa. 
Kyllä Rosa on niin suuri apu! 
käytiin eilen kaupassa ja samaan tyyliin neiti auttoi laittamaan ostokset kassalle. Yleensä kaupan henkilökunta auttaa pakkaamaan ostokset minulle, mutta tällä kertaa Rosa tokas"Äiti minä autan sua". Neiti sitten kiipesi päätyyn ja otti muovipussin ja pakkasi kaikki ostokset ja ojensi minulle sanoen "valmis äiti, pakkasin kaikki". Olen ylpeä tyttärestämme! Niin Rakkaat <3 ! en voi olla ku ylpeä näistä!


Hei jos on jotain toivepostauksia niin teen niitäkin! Mun blogi sivuista voi tykätä facessa ja instassa meidän perhettä voi seurata nimellä miltsudaa ja Snäpistä löytää miltsudaa.

<3:llä Milla.
9 kommenttia:

 1. Ihana Rosa ♡ Aina on ihanaa, jos oma lapsi haluaa auttaa, varsinkin kun on vielä pieni ♡

  Mulla sydän suli kun Evelyn tuli sanomaan mulle yhtenä päivänä ensimmäistä kertaa, että rakastaa mua :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuulumisia! Ihania kevätpäiviä ja kesän odotusta teidän perheelle! <3 Täällä sataa nyt lunta, mutta kyllä se kesä sieltä tulee! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Milla! Ehkä olemme, taidamme olla, olemmekohan sukulaisia?! Ota yhteyttä leenaneuloo kissanhäntä luukku.com terveisin Leena P

  VastaaPoista
 4. Hei, päädyin lukemaan blogiasi Yle Hämeen nettisivujen kautta. Sulla on ihana perhe, ja olet voimakas nainen! Toivon, että kirjoitat lisää arjestasi.

  VastaaPoista
 5. Moi Milla! Tuli ihan tippa linssiin kun luin teidän elämästä. Sulla on aivan ihana perhe ja hyväsydäminen pikkutyttö, joka haluaa auttaa äitiä :) Paljon tsemppiä sulle arkeen! Kiva kun olet jakanut elämääsi!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuulumisia! Ja aivan ihan tytär teillä, noin osaa jo auttaa äitiä :D Lämmintä kesää teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Hei,
  en olekaan ennen kommentoinut mutta nyt on pakko. Meillä on lähes saman ikäiset lapset, sillä mulla on 5/12 tyttö ja 12/15 poika :) Pärjäät kyllä hienosti ja positiivisuutesi ihan huokuu teksteistä! Olisinpa itse yhtä positiivinen. Oot huikea ja teillä on kyllä aivan ihanat lapset! Ei mulla muuta :)

  VastaaPoista