maanantai 14. maaliskuuta 2016

Mistä ostan vaatteeni ja muutama lempparini.

Ajattelin kertoa mistä ostan vaatteeni ja näytän muutamia kuvia lemppareistani!

Oon aina joutunut ostamaan lastenpuolelta kaikki vaatteeni ja joudun nykyäänkin ostamaan.
Onneksi kyllä löytyy tosi hienoja ja ihan aikuismaisia vaatteita. Ostan lähinnä kaikki vaatteeni H&M:stä,Lindex:istä,Kappahl:ista tai Seppälästä. Vaatekokoni on 128 joskus XS (riippuu paidasta).
Mun on tosi vaikeeta löytää itselleni mieleisiä vaatteita jos jotain löytyy niin tuurilla ja sen minä heti kyllä ostan. Sama ongelma mulla on kenkien kanssa koskaan mulla ei ole ollut korkokenkiä aina vaan lasten tarralenkkareita tai vetoketjullisia kenkiä. Kengän kokoni on 28 Harmittaa kyllä, koska haluisin käytää aikuisempia/muodikaampia kenkiä. Jos esim. olen lähössä kavereiden kanssa viihteelee melkein kaikilla on hienot korkokengät ja minulla tarralenkkarit.

Wolaa! minun hieno kenkäkokoelmani. Suurimman osan kengistä ostan H&M:lta ja muut ovat marketeista. Toivoisin, että joskus löytäisin vähän tredikkäämpiä ja omanikäisiäni kenkiä.
Alhalla kuvissa mun lempiasuja ja joitakin lempivaatteitani. Kaikkea en jaksanu kuvata.

Paita ja farkut on seppälästä ja vyö lindexistä. Jotenki oon nyt ihastunut toho raitakuosiin niin oli pakko ostaa muutama kappale niitä. Yleensä oon aina käyttänyt perus mustia legginsejä, kun on tosi huonosti löytnyt hyviä/sopivia farkkuja. Tuurilla löysin, sitten vaaleat pillifarkut seppälästä ja tykkään kovasti. Lahkeet ovat tietenkin tosi pitkät, mut käärin ne ja myöhemmin voisi lyhentää.

Kotiasuna tykkään pitää seppälän neulepaitaa ja perus mustia legginseja.

Lenkkiasu takki, toppi ja housut ostettu Kapphall:ista ja lenkkarit k-citymarket. Tykkään kovasti ja ihanaa, että on löynyt itselle kunnon reeni vaatteet.

Paita ja housut H&M:tä. Yksi mun lempi asuste!

Lempi talvitakki kokoelmani. Ensimmäisessä kuvassa Reiman kevyt toppatakki, Vaaleanpunainen on Kappahl kaxs merkkinen toppatakki ja musta toppatakki luhta.

 Lempi kevät/kesätakki kokoelma. Ensimmäisessä kuvassa lindexin nahkatakki, oikealla kappahl nahkatakki.
Alhaalla seppälän tuulitakki ja sitten kappalin verkkatakki.



<3:llä Milla!







13 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! :) Uskon, että on haastava löytää sopivia. Mulla myös välillä sama ongelma ja oon todennutkin, että parhaimmat housut löytyy h&m lasten puolelta! :D Ootko koittanut sieltä ostaa farkkuleggareita/jegginsejä? Ite tykkään niistä tosi paljon. :) Mulla myös tuo ikuinen juhlakenkä ongelma.. Jalka on kokoa 34-35 ja sen kokosia korkkareita ei kyllä meinaa löytyä mistään. Balleriinoilla oon mennyt tähän asti ja nekin h&m lastenpuolelta kokoa 33 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just sain lähetyksen pieniä kenkiä. Itselläni on kanssa tosi pieni jalka samaa kokoa kun sulla.

      Poista
  2. Ihanaa, että löydät kuitenkin ihania aikuisten vaatteita! Etsi joku kotimainen firma, jonka tekee itseäsi miellyttäviä vaatteita ja sovi blogiyhteistyöstä! Uskon, että saat esitellä vaatteita, kun on näin tärkeä näkökulma vaatetukseen. Tai kenkien kotimainen valmistaja! Täytyyhän sullekin löytyä korkkarit! Haastetta kenkien valmistajille! Otapa ihmeessä yhteyttä kotimaisiin kenkien valmistajiin :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania vaatteita ja uskon että tuo on haastavaa kun pitäisi olla aikuismaisia ja samalla sopivia...
    Anteeksi että sanon näin mutta joskus itsekin haaveilen että saisi itselle ostettua lasten osastolta vaatteita,mutta onneksi on pieni tyttö jolle niitä ihanuuksia voi sitten ostaa ��
    Sun tätä blogia on kyllä aivan ihana lukea kun sinulla on noin ihana asenne elämään ja olet jotenkin tosi energinen ja iloinen tyyppi ja sun kirjoituksista sen huomaa

    VastaaPoista
  4. Zarassa on ainakin tekonahkaisia (lasten)kenkiä. Tosi nättejä, niin aikuismaisia, että monia en halua omalle alle kouluikäiselleni ostaa... ;)

    VastaaPoista
  5. Tosi sieviä asuja! Kaunis olet :)

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Tuli mieleen, että tanssiengissä voisi olla korkkareita pieniä kokoja, koska lapset ja nuoretkin harrastavat kilpatanssia.

    VastaaPoista
  7. Kato kenkien osalta nettikaupat. Etenkin Jenkkilässä lasten korkokengät on suosittuja mm pikkutyttöjen missikisojen ja tanssiharrastuksen takia. Sun US kengän koko lienee 10 tai 10,5. Siis Kids size. Kato vaikka noita
    http://www.ebay.com/bhp/kids-high-heels

    VastaaPoista
  8. Nosh organics, eettisempi ja ekologisempi vaihtoehto ja vaatteet niiin ihania päällä sekä kestäviä. <3

    VastaaPoista
  9. Nosh organics, eettisempi ja ekologisempi vaihtoehto ja vaatteet niiin ihania päällä sekä kestäviä. <3

    VastaaPoista
  10. pienellenaiselle.fi löytyy hyvin myös kaikkea ihanaa meille pienemmillekin! :)

    VastaaPoista
  11. pienellenaiselle.fi löytyy hyvin myös kaikkea ihanaa meille pienemmillekin! :)

    VastaaPoista